ModulPRINT – Sistem de marcare industriala tip DOD

dod mic

Caractere mari

  ModulPrint

modulprint

Sistemul versatil cu mai multe capete

ModulPrint este un sistem de imprimare cu caractere mari pentru imprimarea pe ambalaje sau produse cu dimensiuni mari (cum ar fi cartoane , saci, caramizi , cutii din lemn , butoaie , cutii de plastic , carton etc … )

ModulPrint este un sistem de imprimare  extrem de adaptabil si flexibil, cu o structura modulara , care se preteaza la o multitudine de aplicatii .


ModulPrint este alegerea potrivita pentru aplicatiile cu mai multe linii de productie controlate de la o singura Unitate de Comanda (consola) si  cand mai multe texte trebuiesc  imprimate pe diverse parti ale unui pachet (programarea   mesajelor si a parametrilor de imprimare poate fi facuta independent pentru fiecare cap de imprimare).


Sistemul isi arata flexibilitatea si prin faptul ca se pot utiliza  simultan diverse capete de imprimare Zanasi: cu rezolutie  joasa, medie sau inalta.


ModulPrint poate imprima coduri de bare, logo-uri, texte alfanumerice, date de expirare, contoare , etc.

Software-ul standard ofera o varietate de functii pretabile  pentru controlul complet al productiei. Fiecare sistem de imprimare Zanasi este echipat cu functia Raport. Aceasta caracteristica  permite sa se poata face  pe mai multe linii de productie echipate cu sisteme de imprimare ZANASI MODUL PRINT  controlul in timp real a productiei.


ModulPrint poate fi conectat direct cu dispozitivele industriale utilizate cel mai frecvent  si anume: PC , PLC , scannere , cantare electronice , encodere si senzori optici . Cu ajutorul unui software bazat pe sistemul de operare Windows , sistemul ModulPrint poate fi conectat direct la alt sistem de management prin intermediul unui PC .

Unitatea de Comanda (Consola) este foarte simplu de utilizat deoarece dispune de o tastatura mare foarte rezistenta, destinata  sa lucreze in cele mai agresive medii industriale si un ecran cu dimensiuni  mari care face ca sa fie foarte usoara programarea mesajelor de imprimat.

Consola este din otel inoxidabil, ceea ce îl face ideal pentru aplicatii in medii dure , cum ar fi nivel ridicat de umiditate , jeturi de apa sau praf fin .

Download prezentarepdf-150x150

Exemple: