Aveți nevoie de marcarea datei de expirare, lot, cod de bare, logo sau alte informații pe ambalaj sau direct pe produs?

Oferim servicii și soluții complete și personalizate de marcare, datare și imprimare industrială.  Cu peste 20 de ani experienta in sistemele industriale de marcare, venim cu cele mai calitative soluții de marcare, datare, codificare sau imprimare pentru aplicația dumneavoastră dar și cu un cost optim. ANALOGIC DC este unic distribuitor a sistemelor CYKLOP și ZANASI in Romania. 

CYKLOP International este o companie germana cu experiență de peste 100 de ani în industria ambalajelor: de la proiectare până la producție. Sistemele CYKLOP sunt renumite la nivel mondial pentru fiabilitate lor și pentru costurile foarte mici de întreținere.

Sistemele Cyklop si ZANASI sunt reparabile și service-abile complet, inclusiv capul de imprimare, duza, pompe etc. si au o durată ridicată de viață. Sunt sisteme foarte ușor și ieftin de întreținut. Sistemele Ink Jet oferite de noi sunt fără control electronic cu limită de timp pentru cerneală, make-up (solvent) și rezervorul de cerneală și nu condiţionează funcţionarea de introducerea de coduri pentru acestea!

ZANASI este o companie italiana fondata in 1978 cu o vasta experienta in sistemele de imprimare industriala. 

CYKLOP INTERNATIONAL este reprezentat in Romania de catre SC ANALOGIC DC: Sisteme de marcare si codificare inkjet – Sisteme de printare inkjet CYKLOP Romania; Imprimante industriale ink jet ZANASI Romania; Sisteme de codificare inkjet CYKLOP Romania; Sisteme de datat cu cerneala, laser, termice; Aparat de marcare cu cerneala pentru industria alimentara – impriamre pe oua, alimente, faina, carne etc; Imprimanta industriala high definition cu jet de cerneala; imprimante fabrici; imprimare data lot pe pvc metal plastic hartie carton, materiale de constructii; Masina de datat cu jet de cerneala; masina de datat laser; Masina de imprimat coduri de bare inkjet si laser; ; Masina de marcat ink jet; Marcare (imprimare) cod de bare 3D EAN 13, 2D dataMatrix; qr code; Imprimanta industriala; imprimante industriale
Marcare (imprimare) data de fabricatie si data de expirare a produsului
Imprimare etichete; Sisteme de marcaj industrial cu inalta si joasa rezolutie cu cerneala si laser; Cerneala industriala neagra, alba, rosie, galbena, albastra pentru imprimare industrială
Solutii de spalare cerneala; Reparatii, service, cerneluri negru si color pentru imprimante industriale, sisteme de marcare si codificare inkjet; Analogic DC – Distribuitor autorizat al produselor CYKLOP INTERNATIONAL si ZANASI in Romania; marcarea ddm pe oua; marcare imprimare data expirare si ddm pe oua si produse alimentare; cerneala alimentara; marcare lot data pe caramaizi, saci, plastic, carton, beton, polistiren, materiale de constructii, masti, farmaceutice; banda transportoare marcare si codificare cu cerneala oua, sisteme de marcare industriala/industriale; imprimare data ddm pe oua, imprimare data de expirare si lot etc.

Carctere mici

Sisteme industriale de imprimare non-contact cu jet continuu de cerneala (CIJ)

Caractere mari

Sisteme de imprimare cu cerneala non-contact de tip "picatura la comanda" (DOD)

Rezolutie inalta

Sisteme de imprimare cu jet de cerneala cu rezolutie ridicata

Laser

Marcare cu laser  CO2 fara contact cu produsul.

Formular de contact

Adresa

Head Office și depozit
Splaiul Unirii nr. 160
Sector 4, Bucuresti